O nas

Kinikid ni le navadna spletna trgovina z igračami in otroškimi potrebami. Gre za projekt naju, moža in žene, ki sva iskala najkvalitetnejše in najboljše možnosti za najinega sina. Ime Kinikid je kombinacija besed "ožja družina" in "otrok". Z njim slavimo globoke družinske vezi in nenavaden svet otroštva. Naše poslanstvo je skrbeti za ekskluziven izbor blagovnih znamk, ki utelešajo te vrednote, in ponujati izdelke, ki prinašajo veselje in povezanost med starši in otroki.

V Kinikidu se zavedamo pomena, da otrokom omogočimo najboljši možen začetek življenja. Zato smo izbrali kolekcijo otroških igrač in potrebščin priznanih blagovnih znamk, ki delijo našo predanost izjemni kakovosti, dizajnu, inovativnosti in varnosti. Vsak izdelek v naši trgovini je bil skrbno izbran, da navdihuje ustvarjalnost, podpira razvoj in ustvarja dragocene spomine za vaše najmlajše. Blagovne znamke, ki smo jih izbrali, so funkcionalne in estetsko prijetne. Od okolju prijaznih lesenih igrač do inovativne otroške opreme, trudimo se družinam zagotoviti najboljše.

Naša konceptna trgovina ni samo nakupovanje; gre za sprejemanje koncepta družine. Od trenutka, ko vstopite v našo e-trgovino, boste izkusili toplo in prijetno vzdušje, ki slavi lepoto otroštva.

Kot starši razumemo, da je vaš čas dragocen. Zato smo spletno nakupovanje zasnovali tako, da je brezhibno, intuitivno in učinkovito. Z le nekaj kliki lahko raziščete našo premišljeno sestavljeno kategorizacijo skupaj s filtri, preberete podrobne opise izdelkov. Ponujamo tudi priročne možnosti dostave, ki zagotavljajo, da izbrani predmeti varno prispejo na vaš prag.

Odkrijte čarobnost Kinikida, kjer se družina, kakovost in ekskluzivne blagovne znamke združijo, da ustvarijo nepozabne trenutke v življenju vašega otroka.

Z ljubeznijo družina Kinikid: Martin, Evka in Oliver